Kohteet – Espanja

Espanja on häkellyttävän hieno ja monipuolinen matkailumaa. Tunnelma on rento ja ruoka herkullista.

Mainio ilmasto, aurinko ja meri houkuttelevat, samoin ympäri vuoden viheriöivät golf-kentät ja patikkamaastot. Arvokasta ja ainutlaatuista nähtävää on valtavasti – Unescon maailmanperintölistalle on nostettu espanjalaisia kulttuurikohteita peräti 40.

“Ovatko Granada, Segovia ja Valencia jo tuttuja? Haluaisitko kokea Kanarian ja Baleaarit uudella tavalla? ”

Muotia, herkkuja ja mukaansatempaavaa elämänmenoa

Kiehtovat kaupungit ovat täynnä historiaa ja ajan kerrostumia, muotia, herkkuja ja mukaansatempaavaa elämänmenoa. On taiteen ja tapasbaarien Madrid sekä välimerellinen, omaperäisen arkkitehtuurin Barcelona, mutta se on vasta pintaraapaisu. Ovatko Granada, Segovia ja Valencia jo tuttuja? Haluaisitko kokea Kanarian ja Baleaarit uudella tavalla? Saarilla on muun muassa kauniita vaelluspolkuja ja monenlaista luontonähtävää.

Espanjaan ei matkata vain katsomaan, vaan kokemaan ja elämään mukana. Iberialainen elämänrytmi ja -asenne, spontaanisuus ja välittömyys tarttuvat. Hauskoja katujuhlia on tämän tästä, ja kaikki on kutsuttu mukaan. Vaikka maa on tuttavallinen ja helposti lähestyttävä, se on silti paljon monimuotoisempi kuin arvaatkaan: joka seudulla on omat tavat ja perinteet, paikoin jopa kieli. Ei ole vain yhtä, vaan monta Espanjaa. Millaisen Espanjan sinä haluaisit kokea?

Suuntana Espanja? Ota yhteyttä ja kysy lisää >>