Kohteet – Ranska

Ranska hurmaa matkailijan kulturellilla ja hienostuneella ilmapiirillään, sekä intohimoisella suhtautumisellaan hyvään ruokaan ja juomaan.

Nähtävää ja koettavaa on koko maan täydeltä. Iki-ihana Pariisi on muodin- ja taiteenystävän luottokohde museoineen ja putiikkeineen, mutta siitä Ranskan tarina vasta alkaa.

“Rivieralta kohtaat glamouria tihkuvat kaupungit ja monia taiteilijoita innoittaneet maisemat.”

Viiniviljelmät, romanttiset linnavanhukset ja keskiaikaiset kylät

Maata halkovissa vehreissä jokilaaksoissa vuorottelevat viiniviljelmät, romanttiset linnavanhukset ja keskiaikaiset kylät. Kaakossa kohoavat jylhät Alppimaisemat patikkamaastoineen, ja etelässä levittyy idyllinen Provence – suloiset kylät, ruokatorit ja roomalaisajan rauniot.

Välimerellinen Ranska on aivan omanlaistaan. Rivieralta kohtaat glamouria tihkuvat kaupungit ja monia taiteilijoita innoittaneet maisemat. Etelämpänä on vuoristoisen komea Korsika, kauniiden vaelluspolkujen, vanhojen kylien ja hiekkarantojen saari.

Ranska ja ruoka kuuluvat tiukasti yhteen. Maan keittiö on käsite ja pitkät, kiireettömät ateriat rytmittävät paikallisten arkea ja juhlaa. Joko tunnet maan herkullisimman kaupungin, Lyonin, tai maailmankuulujen juustojen ja calvadosin kotiseudun, Normandian?

Suuntaapa matkasi minne tahansa, pääset kosketuksiin nautiskeluun kehottavan, valloittavan ranskalaisen elämäntyylin kanssa.

Suuntana Ranska? Ota yhteyttä ja kysy lisää >>