Kulttuuri ja taide

Kulttuuri- ja taidematka Ranskaan, Espanjaan tai Portugaliin tarjoaa loputtomia mahdollisuuksia – suurenmoista silmänruokaa, kokonaisvaltaisia taide-elämyksiä ja ainutlaatuisia hetkiä paikallisten parissa. Me Viandantella tiedämme, missä ja miten sellaiset elämykset parhaiten toteutetaan!

“Unescon maailmanperintökohteita löytyy kolmikosta lähemmäs sata.”

Taidemuseoita, kirkkoja ja palatseja

Pelkästään nähtävyyksien määrä on häkellyttävä. Unescon maailmanperintökohteita löytyy kolmikosta lähemmäs sata. Maineikkaita taidemuseoita on niin suurkaupungeissa kuin pikkupaikkakunnillakin, samoin koreita historiallisia kirkkoja, luostareita ja palatseja – kokonaisia kaupunkeja on täynnä kaunista vanhaa. Niiden rinnalla kukoistavat myös nykytaide- ja arkkitehtuuri.

Mikä sinua ja asiakkaitasi eniten inspiroisi? Ehkei mikään yksittäinen nähtävyys, vaan vaikkapa musiikki – konsertti upeassa vanhassa oopperatalossa, illanvietto tunteisiin vetoavan, portugalilaisen fadon parissa tai uppoutuminen temperamenttisen espanjalaisen flamencon pyörteisiin.

Me Viandantella uskomme, että perehtyminen tapakulttuuriin ja perinteisiin on valtavan antoisaa. Tutustu kanssamme paikallisiin tapoihin ja vaikkapa iloisiin kyläjuhliin – ystävämme ympäri Espanjaa, Ranskaa ja Portugalia odottavat jo!

Kerro meille, millaisen kulttuurimatkan sinä haluaisit kokea! >>