Yritysinfo

Viandante on suomalaisomisteinen, matka- ja kohdepalveluita tarjoava yritys Madridissa.

Vuosien kokemus matkailualalta, vankka paikallistuntemus sekä kyky räätälöidä yksilöllisiä matkoja ja elämyksiä tekevät meistä ylivoimaisen matkakumppanin Espanjassa, Portugalissa ja Ranskassa.

“Jokainen matka on meille uniikki ja pyynnöstä toteutettu.”

Olemme matkatoimistojen lyömätön kumppani ja asiantuntija kaikissa Espanjaan, Portugaliin ja Ranskaan suuntautuvissa matkoissa. Jokainen matka on meille uniikki ja pyynnöstä toteutettu. Suunnittelemme ja toteutamme sen alusta loppuun asti, omistautuen ja ammattitaidolla, asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Palvelemme sekä ryhmiä että yksittäisiä matkailijoita.

Olipa kyseessä vapaa-ajan matka tai liikematka, haluamme tehdä siitä elämyksellisen ja ikimuistoisen.

Tahdomme tarjota jokaiselle ryhmälle ja matkailijalle myös jotakin uutta ja erilaista tutumpien reittien ja nähtävyyksien rinnalla. Olemme saaneetkin erityistä kiitosta yksilöllisistä ideoistamme ja hyvistä opaspalveluistamme – luomme elämyksiä suurella sydämellä.

Viandanten palvelun avainsanoja ovat

  • vankka paikallistuntemus ja ajantasainen tieto
  • asiakaslähtöisyys ja innovatiivisuus
  • hyvät opaspalvelut ja laajat kontaktiverkostot
  • turvallisuus
  • ekologisuus

Vuonna 2005 perustetulla Viandantella on vuosien kokemus ja paikallistuntemus Espanjasta, Portugalista ja Ranskasta.

Matkailun kestävä kehitys ja turvallisuus ovat meille tärkeitä arvoja ja pyrimme panostamaan niihin kaikessa toiminnassamme. Viandante huomioi sekä matkailijan että matkakohteen tarpeet. Kunnioitamme paikallisväestöä, paikallisia elinkeinoja ja ympäristöä.

Koko toimintamme ydinajatuksesta vihjaa myös Viandante-nimi, joka tarkoittaa espanjaksi ”jalankulkijaa”. Viemmekin matkailijat mieluusti myös sellaisiin paikkoihin, joihin ei bussilla pääse, ja haluamme tutustuttaa heidät kunkin seudun omaleimaiseen kulttuuriin ja tapoihin.

Katso esimerkkejä palveluistamme Koe enemmän –osiosta >>